Lucid Games brzy odhalí novou hru
Novinka Lucid Games brzy odhalí novou hru

Lucid Games brzy odhalí novou hru

Michal Burian

Michal Burian

4

Konkrétně v polovině tohoto měsíce. Má se za to, že právě ex-vývojáři z Bizarre Creations chystají nový díl ze série Project Gotham Racing.

Reklama

V únoru 2011 bývalí zaměstnanci Bizarre Creations (Blur) založili studio Lucid Games, které o dva roky později zveřejnilo obrázek ze své nové hry s cedulí, že silnice bude otevřena v roce 2013.

Podle všeho chystají závodní hru, která bude již brzy oznámena. Na svých oficiálních facebookových stránkách totiž prozradili, že v polovině tohoto měsíce se pochlubí se svým novým projektem.

Má se za to, že právě Lucid Games připravuje pro Microsoft pátý díl závodního titulu Project Gotham Racing. Společnost totiž již v roce 2010 měla shánět nové schopné tvůrce. A právě ex-vývojáři z Bizarre Creations měli na starost první čtyři díly milované závodní série na konzolích Xbox.

Navíc Microsoft má v plánu 21. května letošního roku představit světu svůj next-gen Xbox, kde by se měl rozpovídat i hrách, které na nový Xbox budou zároveň s uvedením konzole na trh k dispozici.

Závěrem dodejme, že v Lucid Games pracuje také několik vývojářů z Criterion Games (Burnout Paradise).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama