Machine Games chtějí pokračování Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New Order Novinka Machine Games chtějí pokračování Wolfenstein: The New Order

Machine Games chtějí pokračování Wolfenstein: The New Order

Michal Burian

Michal Burian

18

Poučili se a už střádají plány na budoucí pokračování, kterého se dočkáme někdy v budoucnu.

Reklama

Švédskému studiu Machine Games se letos v květnu podařilo vrátit sérii Wolfenstein mezi živé. Nový díl Wolfenstein: The New Order (recenze 8/10) si mezi hráči vedl velmi dobře, skvěle byl přijat i mezi kritiky. Není divu, že hráči se začínají pídit po informacích, které by potvrdily přípravu pokračování.

Jestliže mezi ně patří i vy - já rozhodně ano, nového Wolfa jsem sice ještě nedohrál, ale zhruba polovina hry mě dokázala příjemně překvapit - tak kreativní ředitel Jens Matthies si přeje to samé. V rozhovoru pro Giant Bomb dokonce uvedl, že mají jasnou představu o tom čeho s The New Order dosáhli a kam by se chtěli v dalším díle posunout.

Ti z vás, kteří The New Order dohráli, nepřekvapí, že se uvažuje nad dalším dílem. Vždyť konec nechal spoustu nezodpovězených otázek, na které by hráči chtěli znát odpovědi.

Sám Matthies tvrdí, že se při vývoji Wolfenstein: The New Order hodně poučili a jsou rádi za to, že jim Bethesda dala potřebný čas na dokončení hry, aby byla hotová a neobsahovala tolik nepříjemné chyby a problémy.

Jednoho dne se pokračování Wolfensteina dočkáme, nebude to ale nikterak brzy. Vývoj takového velkého titulu si žádá spoustu času. Možná mezitím Machine Games budou pracovat ještě na něčem jiném.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama