Maiko z Genei Ibun Roku #FE
Novinka Maiko z Genei Ibun Roku #FE

Maiko z Genei Ibun Roku #FE

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Podívejte se na další trailer, zaměřený čistě na jednu z postav z chystaného crossoveru sérií Shin Megami Tensei a Fire Emblem.

Reklama

Dva dny po našem Štědrém dnu vychází v Japonsku RPG, vycházející ze dvou oblíbených sérií. Hra Genei Ibun Roku #FE je také označovaná jako Shin Megami Tensei X Fire Emblem a my vám dnes představíme jednu z hlavních hrdinek.

Jde o Maiko Shimazaki, prezidentku produkční společnosti Fortuna Entertainment, která svou kariéru začala jako klasický idol.

RPG Genei Ibun Roku #FE vychází v Japonsku pro Wii U 26. prosince a v Severní Americe a v Evropě v roce 2016. Odehrává se v moderním Tokiu a parta mladých zde bude spolu s hrdiny z alternativního světa „spřádat epický příběh" boje mezi světem půvabu a temnoty.

Hlavním znakem hry zůstává spojení postav ze sérií Shin Megami Tensei a Fire Emblem. Společně budou čelit takzvaným Mirages, stvořením velké síly z jiné dimenze, která začala napadat náš svět. Někteří jsou zlí, ale jiní jsou schopni spolupracovat s lidmi a podělit se s nimi o svoje schopnosti.

Vaše postavy budou bojovat jako takzvaní Mirage Masters, ale zároveň mají své a chtějí se stát známými idoly a baviči. Stále tedy vylepšují v každodenním životě jako umělci své pěvecké a herecké dovednosti pro zábavný průmysl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama