Majitelem Kerbal Space Programu je nově Take-Two
Kerbal Space Program Novinka Majitelem Kerbal Space Programu je nově Take-Two

Majitelem Kerbal Space Programu je nově Take-Two

Michal Burian

Michal Burian

Společnost vlastnicí 2K a Rockstar se rozšířila o novou značku.

Reklama

K Valve se nedávno přidalo několik bývalých zaměstnanců studia Squad, kteří pracovali na úspěšné hře Kerbal Space Program. Dnes vyplulo na povrch, co je k tomu vedlo. Podle všeho se rozhodli odejít z týmu Squad z důvodu, že značku Kerbal Space Program koupila společnost Take-Two Interactive. Ta již vlastní Rockstar s Grand Theft Auto a Red Dead Redemption nebo 2K, kde vytvářejí BioShock, Borderlands, NBA a spousta dalších her.

Kerbal Space Program je úspěšný vesmírný letecký simulátor, ve kterém hráč vytváří a spravuje svůj vlastní vesmírný program. V rámci něho má možnost stavět kosmické rakety a prozkoumávat fiktivní planetární soustavu. V roce 2011 se Kerbal Space Program objevil na PC, loni dorazil na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Na oficiálních stránkách tvůrci Kerbal Space Programu informují fanoušky, že jde o velkou zprávu pro komunitu. Na projektu stále bude pracovat studio Squad. Tím pádem nemají být ohrozeny budoucí aktualizaci. Nový majitel má být pro hráče velké plus, rozhodně se komunita nemá bát, že by pro Kerbal Space Program vycházely placené dodatečné balíčky. Ostatně bezplatné rozšiřování bylo slíbeno již před několika lety a byla by velká hloupost, kdyby se to snažila společnost Take-Two změnit. To by naštvala majitele Kerbal Space Programu, což by mělo následky i u budoucích projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama