Manor Lords přejde na Unreal Engine 5
Manor Lords Novinka Manor Lords přejde na Unreal Engine 5

Manor Lords přejde na Unreal Engine 5

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

K dispozici bude již brzy také nová funkce.

Reklama

Koncem dubna vyšla na PC do středověku zasazená strategie Manor Lords, která dokázala za první tři týdny po uvedení prodat 2 miliony kopií. Na tuto úctyhodnou metu hra dosáhla navzdory přítomnosti v předplatném PC Game Pass již v den vydání. Hlavní vývojář hry Greg „Slavic Magic“ Styczeń nově prostřednictvím sociální sítě X prozradil, že hra v průběhu několika týdnů přejde na Unreal Engine 5.

Styczeń zároveň zveřejnil první dva obrázky, které ukazují další novinku v podobě rybaření. Právě chytání ryb bude představovat další možnost, jak nasytit obyvatele vaší vesnice. Vývojář si v souvislosti s Unreal Enginem 5 pochvaluje především funkci Virtual Shadow Maps, která se stará o detailní zpracovaná stínů s vysokou ostrostí a rozlišením.

Vývojář ale dodal, že je z důvodu zachování plynulosti při implementaci podobně výkonově náročných funkcí opatrný. V tuto chvíli nevíme, zda a případně jak výrazně budou po přechodu na novou generaci Unreal Enginu zvýšeny HW nároky. Studio by každopádně kromě postupného vylepšování PC verze mělo pracovat také na portu pro konzoli Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama