Mapa v závodech Need for Speed: Rivals bude mít 16x16 km
Need for Speed: Rivals Novinka Mapa v závodech Need for Speed: Rivals bude mít 16x16 km

Mapa v závodech Need for Speed: Rivals bude mít 16x16 km

Redakce

Redakce

14

To znamená, že bude větší než v případě Most Wanted. Těšit se můžete na více než 100 mil otevřených silnic.

Reklama

Tvůrci ze studia Ghost Games na oficiální stránce Need for Speed série potvrdili, že nadcházející závodní arkáda NFS: Rivals se pochlubí herním světem o velikosti 16x16 km. V tomto velkém světě, který je mimochodem větší než v případě Most Wanted, budete mít k dispozici přes 100 mil otevřených silnic. Ty jsou speciálně vytvořené pro zběsilé policejní honičky s vozy, které dosahují rychlosti přes 200 mph. Chybět nebudou ani nejrůznější zkratky, prvně je ale musíte najít.

Na homepage se rovněž dočteme o odemykání nových věcí, respektive nových automobilů a vybavení. Ty se vám postupně zpřístupní po dokončení nejrůznějších aktivit a misí. Za Speed Points budete kupovat vylepšení pro své vozy, ať už jde o vzhledové nebo výkonové vylepšení.

Úkoly a aktivity se budou pochopitelně lišit, záleží na tom, zda budete hrát za policajty nebo závodníky. Za vše ale budete dostávat potřebné body a příběh vás bude pomalinku tlačit dopředu k novým úkolům/závodům.

Need for Speed: Rivals vyjde 22. listopadu pro PC, Xbox One, Xbox 360 a PlayStation 3. PS4 verze bude následovat 29. listopadu. Ghost Games se nedávno rovněž stali oficiálním studiem, které bude mít na starost právě tuto závodní sérii. Tak uvidíme, co si pro nás v nadcházejících letech připraví.

Novinka převzata z naší fanstránky o NFS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama