Mario a Sonic se zúčastní letních Olympijských her
Novinka Mario a Sonic se zúčastní letních Olympijských her

Mario a Sonic se zúčastní letních Olympijských her

Michal Burian

Michal Burian

Sega oznamuje pokračování populární série Mario & Sonic, tentokráte na letních Olympijských hrách v Londýně 2012

Reklama

SEGA a Nintendo oznámili, že po dlouholetém partnerství Maria a Sonica, opět spojí své síly. Legendární série, které se prodalo celosvětově přes 19 milionů, teď zamíří do Londýna na olympijské hry 2012, s oficiálním názvem Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games na konzoli Wii a také zcela poprvé na revoluční přenosnou konzoli Nintendo 3DS.

Řada nových a zajímavých sportů, jako fotbal a jezdectví, které budou na Wii verzi debutovat, se objeví po boku klasických olympijských disciplín, jako je atletika, vodní sporty anebo stolní tenis. Tyto nové sporty jistě ještě více podnítí sportovní zápal mezi hráči jak v single tak multiplayer módech!

Vůbec poprvé se Mario & Sonic představí na přenosnou konzoli Nintendo 3DS. Verze bude obsahovat více než 50 originálních olympijských sportů, hratelných jak v singleplayeru tak v multiplayerových módech. Navíc revoluční sledování 3D obrazu bez brýlí přinese do světa Maria a Sonica zcela nový rozměr a unikátní kontrolní systém, zajištující spoustu nových a zajímavých způsobů, jak soutěžit o prestižní zlatou medaili!

Stejně jako u předchůdců je Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games pro Wii a Nintendo 3DS vyvíjen SEGA Japan. „Série Mario & Sonic byla vždy neobyčejně populární a jsme velice hrdí na to, že můžeme toto partnerství s Nintendem opět obnovit pro OH v Londýně v roce 2012.“ Komentoval Naoya Tsurumi, předseda pro SEGA of America a SEGA Europe. “Je skutečně vzrušující mít možnost vytvářet interaktivní zábavní tituly založené na olympijských hrách a navíc s postavami Maria a Sonica "

"Olympijské hry v Londýně 2012 budou sportovní přehlídkou a my jsme rádi, že Mario a Sonic mohou být znovu přitom, tentokrát s největším počtem olympijských sportů vůbec" říká Raymond Goldsmith, předseda představenstva a generální ředitel společnosti ISM (International Sports Multimedia).

"Tyto hry spojili dvě nejoblíbenější postavičky v historii videoherního průmyslu" řekl prezident Nintendo America, Reggie Fils-Aime. „Coby veteráni videoher a olympijských her, dorazí Mario & Sonic do Londýna jako bezkonkurenční, impozantní tým, nabízející spoustu zábavy a sportovních aktivit pro všechny, kdo se chtějí bavit.“

Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games bude k dispozici na Nintendo Wii a Nintendo 3DS. Datum vydání i další informace, se dozvíme později v tomto roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama