Novinka Marvel’s Midnight Suns zdoláte nejdříve za 45 hodin

Marvel’s Midnight Suns zdoláte nejdříve za 45 hodin

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ve hře půjde utopit skutečně hodně času.

Reklama

Datum vydání Marvel’s Midnight Suns se pomaličku blíží. Vývojáři proto nelení a skrze nejnovější záběry z hraní ukazují nejen část hrdinů v akci, ale především přichází se zásadními informacemi. Opravdu zajímavou skutečností je délka příběhu. Ten má podle Gartha DeAnglise dosahovat až 50 hodin. Ti rychlejší jí však mají být schopni dokončit za 45. Celek by vám měl nabídnout více než 45 misí, jejichž průchod budete moci zvládnout po svém, čímž ve výsledku definujete také celkovou herní dobu. Hra má nabízet neskutečné množství nepovinného obsahu, Pokud se rozhodnete, že chcete absolvovat během hraní opravdu vše, můžete se těšit až na 80 hodin, což je velmi slušný časový úsek.

V případě, že už nějaký ten pátek s obavou vyhlížíte, jak bude vypadat systém karet a zda tu nebude příliš náhodných dnešní novinka vás možná uklidní. Počet karet, jež si půjde vzít do boje bude relativně malý. Celkem se má jednat o 10 kousků, ne vždy na něj však dosáhnete. Většinou se bude jednat o osm kusů, jejichž podobu půjde před začátkem mise nadefinovat. Celkově to zní opravdu dobře, už se nemohu dočkat, až k nám Marvel’s Midnight Suns 2. prosince 2022 dorazí.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama