Marvel's Spider-Man Remastered a přenos uložené pozice
Novinka Marvel's Spider-Man Remastered a přenos uložené pozice

Marvel's Spider-Man Remastered a přenos uložené pozice

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy PlayStation PlayStation 5

Dobrá zpráva pro majitele originálů.

Reklama

Ačkoliv se téměř veškerá pozornost upíná na blížícího se Milese Moralese, neměli bychom zapomínat ani na poměrně dobře (alespoň ze zveřejněných snímků) působící remaster, který vylepší vizuály původní hry a umožní nové technologie, které bude hardware konzole PlayStation 5 nabízet.

Jedním z takových vylepšení bude i podpora ray-tracingu, jehož výsledky jsou alespoň Milesovy Moralesovi velmi působivé.

Velký otazník však doposud visel nad přenosem uložené pozice, přičemž doposud se zdálo, že nad tuto možnost budeme muset zapomenout. Nyní však vývojáři z Insomniac Games na svém Twitterovém profilu oznámili, že tuto možnost nakonec do hry přidají. Koncem tohoto měsíce by tak měla pro Marvel's Spider-man (PS4 verze) dorazit aktualizace, která přenos dat umožní. Kromě toho sed dočkáme i třech nových obleků, na které se můžete podívat níže.

Marvel's Spider-Man Remastered získáte při zakoupení ultimátní edice Marvel's Spider-Man Miles Morales. Tu si můžete za dva tisíce korun zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama