Marvel's Spider-Man Remastered má na Steamu slušný start
Novinka Marvel's Spider-Man Remastered má na Steamu slušný start

Marvel's Spider-Man Remastered má na Steamu slušný start

Ondřej Partl

Ondřej Partl

27
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jedná se o druhou nejúspěšnější Sony exkluzivitu na této platformě.

Reklama

Fanoušci Marvelu, pavoučího může či povedených akčních adventur si jistě všimli, že v pátek konečně na počítače dorazil Marvel's Spider-Man Remastered, tedy původní PlayStation exkluzivita, která nabízí opravdu povedený zážitek, o němž se můžete přesvědčit i třeba z naší recenze.

A výlet tohoto pavoučího hrdiny na počítače zaznamenal poměrně slušný start, kdy třeba na Steamu dosáhl v neděli na 66 436 najednou hrajících lidí (podle SteamDB).

Marvel's Spider-Man Remastered má na Steamu slušný start

Abychom toto číslo mohli dát do nějaké souvislosti, tak z pohledu PlayStation exkluzivit vydaných na PC se jedná o druhé nejsilnější číslo (na Steamu, avšak titul je dostupný i na Epicu), kdy první příčku si z toho pohledu stále drží severské God of War se 73 529 lidmi.

Někdo tedy pro tohoto komiksového hrdinu možná mohl očekávat přeci jen silnější start, nicméně stále je léto, tudíž se hráčům nemusí chtít trávit čas u obrazovek.

A jistým faktorem mohla být i skutečnost, že se hra na Steamu a Epicu prodává za plnou cenu, tedy za 59,99 eur, respektive za 1 599 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama