Spider-Man Novinka Marvel’s Spider-Man Remastered odhaluje přednosti a HW nároky chystané PC verze

Marvel’s Spider-Man Remastered odhaluje přednosti a HW nároky chystané PC verze

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

53
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři ukázali nový trailer.

Reklama

Vývojáři ze studia Insomniac Games prostřednictvím oficiálního PlayStation blogu zveřejnili nové informace o chystané PC verzi Marvel’s Spider-Man Remastered. Verze pro počítače byla oficiálně představena začátkem června na akci State of Play.

Nejvýraznější inovace a prvky, které sebou PC verze přináší, vývojáři ukázali ve výše přiloženém traileru. Jmenovitě se jedná o vylepšené stíny a odlesky s využitím ray-tracingu, odemčený framerate nebo podporu širokoúhlých monitorů a technologií Nvidia DLSS a DLAA.

Po vzoru verze pro PlayStation 5 si hráči na počítačích rovněž užijí přednosti ovladače DualSense v podobě adaptivních triggerů a haptické odezvy (pokud samozřejmě zmíněný ovladač vlastní). Autoři ale slibují i plnohodnotnou podporu pro hraní na klávesnici a myši.

Vývojáři zároveň s těmito informace zveřejnili kompletní HW nároky, které si můžete prohlédnout níže. Marvel's Spider-Man Remastered vyjde na na Steamu a Epic Games Storu 12. srpna. V obou digitálních obchodech si už hru můžete předobjednat. Na vývoji se kromě samotného Insomniacu podílí také studio Nixxen, které Sony v loňském roce koupilo.

Na Marvel’s Spider-Man později naváže PC verze spin-offu Marvel’s Spider-Man: Miles Morales z roku 2020. V tomto případě ale zatím datum vydání ani další podrobnosti neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama