Marvel vs. Capcom: Infinite v příběhovém traileru
Novinka Marvel vs. Capcom: Infinite v příběhovém traileru

Marvel vs. Capcom: Infinite v příběhovém traileru

Michal Burian

Michal Burian

1

Nové detaily, další postavy a datum vydání.

Reklama

Společnost Capcom dnes oznámila datum vydání bojovky Marvel vs. Capcom: Infinite. Hra vyjde 19. září letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Pokud budete mít zájem o předobjednávku, vybrat si budete moci standardní edici za 60 dolarů (cca 1470 Kč) nebo za 90 dolarů (cca 2200 Kč) Deluxe edici se Season Passem zajišťující přístup k dalším šesti postavám, které dorazí po vydání. Mezi nimi bude Sigma, hlavní antagonista série Mega Man X. Sběratelskou edici připravila firma TriForce, pochlubí se hned čtyřmi prémiovými figurkami (Iron Man, Captain Marvel, Mega Man X a Chun-Li), ovšem cena je 200 dolarů (cca 4900 Kč).

V Marvel vs. Capcom: Infinite nebude chybět celá řada známých postav ze světa Capcomu i Marvelu. Mezi potvrzenými jsou Ultron, Hulk, Thor, Hawkeye, Rocket Raccoon, Chun-Li, Strider Hiryu nebo Chris Redfield. Již dříve byli potvrzení hrdinové jako Captain Marvel, Iron Man a Captain America od Marvelu a Ryu, Mega Man X a Morrigan od Capcomu.

Každý hrdina bude mít jedinečné schopnosti a ikonické speciální pohyby. Navíc poprvé v sérii se tento díl pochlubí filmovým příběhem, v němž hrdinové a záporáci bojují společně, aby zachránili své sloučené světy před hrozivou novou hrozbou. Ultron Sigma je posedlý infikováním organického života kybernetickým virem. Všichni se musí proti němu spojit, aby zachránili nově vytvořený svět.

Kromě příběhu nebudou chybět režimy Arcade, Training a Mission pro jednoho hráče, stejně tak všelijaké multiplayerové módy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama