Mass Effect 2: před Shadow Brokerem dorazí balíček zbraní
Mass Effect Novinka Mass Effect 2: před Shadow Brokerem dorazí balíček zbraní

Mass Effect 2: před Shadow Brokerem dorazí balíček zbraní

Michal Maliarov

Michal Maliarov

BioWare oznamuje stažitelný balíček zbraní, který má dorazit ještě před oznámeným DLC Lair of the Shadow Broker. Pokud tak nemáte dost nástrojů hromadného ničení, můžete slavit.

Reklama

Možná jste si všimli, že se na obrázcích oznámeného DLC Lair of the Shadow Broker objevilo několik nových zbraní. Zatímco někteří je přijali s tím, že se jedná o doplňky přídavku, BioWare dnes osvětlil situaci. Chystá se totiž ještě menší DLC, které se soustředí na nové zbraně a dorazí ještě před tím příběhovým.

Prozatím se neví, co přesně nalezneme ve zbraňovém balíčku a kdy vůbec bude k dispozici, BioWare ale slíbil, že neodhalí nic, co by nás mělo čekat v Lair of the Shadow Broker. „Ten nejlepší a nejhustší moment chystaného DLC neodhalíme ani v balíčku zbraní, ani v rozhovorech. Myslím, že pro mnohé bude Lair of the Shadow Broker tím nejlepším DLC, které jsme zatím pro Mass Effect 2 vydali,“ řekl Jarrett Lee z BioWare.

O co by se mohlo jednat? Že by se Liara konečně přidala k našemu týmu? Nebo máme čekat hustokrutou závěrečnou rvačku ve stavu bestíže?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama