Mass Effect 3 má problémy s uloženými pozicemi z ME2
Mass Effect 3 Novinka Mass Effect 3 má problémy s uloženými pozicemi z ME2

Mass Effect 3 má problémy s uloženými pozicemi z ME2

Michal Burian

Michal Burian

25

Třetí díl si nerozumí s uloženými pozicemi v cloudu, PC hráči si stěžují na Origin a vyšel první patch.

Reklama

Očekávaný Mass Effect 3 již hrají v Severní Americe a na internet se začínají dostávat první zprávy o problémech. Jeden takový zaznamenali hráči, kteří si na Xboxu 360 chtěli importovat uložené pozice z druhého dílu.

Na oficiálním fóru se pochopitelně začaly množit nespokojené příspěvky, na což vývojáři reagovali a řekli, že třetí díl nepodporuje importovat uložené pozice, které máte na konzoli Xbox 360 v cloudu.

"Jsme si vědomi problému, jenž může uživatelům Xboxu 360 zabránit importovat uložené pozice z Mass Effectu 2 do Mass Effectu 3," řekli tvůrci na fóru a prozradili hráčům jednoduchý postup jak se problému zbavit, když máte uložené pozice v cloudu.

V tomto případě postupujte tak, že uložené pozice stáhněte z cloudu na pevný disk konzole a importujte je do Mass Effectu 3. Tohle řešení funguje pouze v případě, že máte stejný Xbox 360, na němž jste hráli druhý díl. Pokud jste si po dohrání ME2 koupili novou konzoli, budete muset vyčkat na nějaké vhodnější řešení. Otázkou je, zda se vůbec nějaké objeví…

Podrobnější informace naleznete zde.

Zároveň s touto zprávou vyšel i první patch, jenž má 4 MB. Po spuštění hry budete vyzváni, abyste si opravný balíček stáhli. Prozatím není známo co je jeho náplní, hovoří se o tom, že opravuje multiplayerovou část hry a odemyká From Ashes DLC.

Aby těch problémů nebylo málo, stěžují si hráči na oficiálním fóru rovněž na Origin. Ten podle dostupných informací i po skončení odpočítávání brání ve spuštění Mass Effectu 3. Fanoušci dále dodávají, že podle Originu budou moci PC verzi hrát až 8. března.

Menší skupinka hráčů si navíc stěžuje na zamrzávání stahování plné verze, Origin se prý pokaždé sekce na 99 procentech.

Studio BioWare se prozatím k problémům s Originem nevyjádřilo. Máte také nějaké problémy s Mass Effectem 3? Dejte nám vědět v komentářích.

Recenzi Mass Effectu 3 si na Zingu přečtete již dnes v 18:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama