Máte problém s PC verzí GTA V? Zkuste jedno z oficiálních řešení
GTA 5 Novinka Máte problém s PC verzí GTA V? Zkuste jedno z oficiálních řešení

Máte problém s PC verzí GTA V? Zkuste jedno z oficiálních řešení

Jan Kalný

Jan Kalný

473

Žádná „správná” PC hra se neobejde bez pořádných problémů v první dny vydání. Grand Theft Auto V není rozhodně žádnou výjimkou. Rockstar ale bere svou práci vážně a pokud máte problémy s hrou, určitě vyzkoušejte jedno z oficiálních řešení.

Reklama

Po dlouhých dvou letech od vydání hry na minulou generaci konzolí se konečně dočkali i PC hráči a všichni si tak můžou od dnešní první hodiny ranní užít tuto hru, které jsme se nebáli dát hodnocení 10/10 na minulou i současnou generaci konzolí. Naneštěstí jsou tu ale tací jedinci, kteří s hrou mají problém.

Rockstar si nejspíš uvědomuje, že spokojený zákazník je nejlepší zákazník a tak už jsme se dočkali nějaké pomoci.

Pokud vám nejde hra spustit nebo nainstalovat/updatovat, ujistěte se, že vaše uživatelské jméno ve Windowsu nemá diakritiku nebo další „neobyčejné”. Pokud je vaše uživatelské jméno třeba Bedřich, může to dělat divy. Na seznam podporovaných znaků se můžete podívat zde, i s podrobnější pomocí.

V případě, že vám Social Club hlásí různé problémy při spuštění, nezbývá nic jiného než ho znovu přeinstalovat. Samotný instalátor můžete najít ve složce se hrou. Předtím se ale ujistěte, že samotná hra je vypnutá.

Pokud máte při hraní GTA Online problémy se zmizením aut při přenosu savu z minulé generace konzolí na PC, musíte si hru na konzolích zahrát. Tento problém se objevuje jenom v případě, pokud jste GTA nehráli od prosince roku 2013.

Občas se také objevují problémy při instalaci hry, kdy se objeví chyba, že nebyl nalezen Windows Media Player. Řešení je poměrně jednoduché – prostě ho nainstalujte.

A zatím co budete, jestli vůbec, tyto nepříjemné problémy řešit, nezapomeňte se kouknout na první video vytvořené ve video editoru. Na naše hodnocení PC verze se můžete těšit již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama