Mecha akce 13 Sentinels: Aegis Rim dorazí na západ
Novinka Mecha akce 13 Sentinels: Aegis Rim dorazí na západ

Mecha akce 13 Sentinels: Aegis Rim dorazí na západ

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Od režiséra George Kamitaniho k nám dorazí další zajímavý side-scrolling.

Reklama

O mecha akci 13 Sentinels: Aegis Rim už víme od roku 2015, kdy byla poprvé trochu víc představena na tehdejší Tokyo Game Show. Z této doby taky pochází trailer, který najdete v novince níže. Proč se o ni ale zmiňujeme? Akční hra 13. Sentinels: Aegis Rim byla nyní oznámena i pro Severní Ameriku a Evropu a protože ji mají na svědomí vývojáři ze studia VanillaWare, kteří se můžou pochlubit takovými skvosty jako je Dragon's Crown nebo Odin Sphere, jsou kvality titulu takřka zaručeny.

Režii hry má na svědomí George Kamitani a tak se opět dočkáme klasického, nebo spíše tradičního výtvarného stylu VanillaWare, ale z fantasy světů se nově přesuneme do moderního, postapokalyptického prostředí, ve kterém se navíc pohybují obří mechové. Podle tvůrců může tento svět působit na lidi celkem bezútěšně, depresivně, ale podle Atlusu mu umělecký styl a nádherná estetika VanillaWare vdechnou neopakovatelnou atmosféru.

Na detaily si ještě musíme chvíli počkat, ale něco si o 13 Sentinels: Aegis Rim říct můžeme. Hra má v Japonsku vyjít ve verzích pro PlayStation 4 a PS Vitu, nicméně v tiskové zprávě od společnosti Atlus USA se platformy neuvádí. Také zde není nic o prezentaci hry na letošní E3, ale podle dubnového úniku lineupu stánku Atlus/Sega, by na výstavě měla být hra prezentována.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama