Medal of Honor v prodejích nezaboduje, tvrdí analytik
Medal of Honor Novinka Medal of Honor v prodejích nezaboduje, tvrdí analytik

Medal of Honor v prodejích nezaboduje, tvrdí analytik

Jan Bičan

Jan Bičan

14

Analytik Todd Mitchell se nechal slyšet, že Medal of Honor má velmi špatné prodejní vyhlídky. Konkurence v podobě Halo: Reach a Call of Duty: Black Ops jej srazí na kolena.

Reklama

Datum vydání je podle analytika tím největším kamenem úrazu. Medal of Honor vychází 12. října tohoto roku. Halo: Reach okupuje obchody již od 14. září a 9. listopadu spadne další herní bomba – Call of Duty: Black Ops. Nové Halo trhá rekordy v prodejnosti. Za pouhý den hra vydělala neskutečných 200 milionů dolarů a během týdne se celosvětově prodalo více než čtyři miliony kopií. Sedmé Call of Duty pak má obrovský úspěch prakticky zaručen.

Podle Mitchella tu zkrátka není pro další střílečku místo. Hráči si nebudou kupovat tři hry během tak krátké doby. I samotný vydavatel Electronic Arts uznal, že prodeje Medal of Honor nebudou příliš velké. K tomu, aby dostalo pokračování zelenou, jsou zapotřebí nejméně tři miliony prodaných kopií. Zda tolik kusů opravdu z pultů zmizí je zatím ve hvězdách.

Medal of Honor vychází již 12. října pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Pokud vás hra zajímá, určitě si přečtěte naše čerstvé dojmy ze singleplayeru a brzy očekávajte i zážitky z multiplayerové prezentace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama