Medal of Honor zaútočil úspěšně
Castlevania: Lords of Shadow Novinka Medal of Honor zaútočil úspěšně

Medal of Honor zaútočil úspěšně

Michal Burian

Michal Burian

8

Nový Medal of Honor zaútočil na britský žebříček nejprodávanějších her za minulý týden a suverénně přežil na prvním místě.

Reklama

Společnost Electronic Arts může být za minulý týden podle britského žebříčku nejprodávanějších her spokojena. Nejnovější díl z válečné série Medal of Honor, přezdíván také jako restart série, se stal nejprodávanější hrou ve Velké Británii. Na druhém místě se drží fotbalová série FIFA s letošním ročníkem. Dále následuje Just Dance 2 od Ubisoftu, Wii Party a mj. také Halo: Reach, aktuálně na osmém místě.

Zajímat by vás mohli také další hry, které už se do žebříčku deseti nejprodávanějších her nevešly. Na 11. místě se usídlila akční adventura Enslaved, 14. je Call of Duty: Modern Warfare 2, 16. Mass Effect 2, 18. WRC FIA World Rally Championship (WTF, ta hra se vůbec prodává?) a na jednadvacáté příčce nalezneme také českou Mafii 2.

Deset nejprodávanějších her v UK za 41. týden

1. Medal of Honor (Danger Close-DICE, EA)2. FIFA 11 (EA Sports, EA)3. Just Dance 2 (Ubisoft, Ubisoft)4. Wii Party (Nintendo, Nintendo)5. Pro Evolution Soccer 2011 (Team PES, Konami)6. F1 2010 (Codemasters Birmingham, Codemasters)7. Dead Rising 2 (Blue Castle Games, Capcom)8. Halo: Reach (Bungie, Microsoft Game Studios)9. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (CyberConnect2, Namco Bandai Partners)10. Castlevania: Lords of Shadow (MercurySteam, Konami)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama