Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes má první recenzi
Novinka Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes má první recenzi

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes má první recenzi

Michal Burian

Michal Burian

20

Od populárního japonského magazínu Famitsu si vysloužil velmi pěkné skóre.

Reklama

Populární japonský magazín Famitsu jako první vynesl verdikt nad Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. V časopisu hodnotí hry vždy čtyři redaktoři od jednoho bodu do deseti. Všechny čtyři známky se pak sečtou a vytvoří jednu s maximálním skórem 40.

Ground Zeroes si od Famitsu odneslo vynikající skóre 38/40, přesněji 10, 9, 9 a 10. Redaktorům se tak nové dobrodružství, které slouží jako prequel pro Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, muselo velmi líbit.

Ground Zeroes se odehrává rok po událostech z Peace Walker a hrajete za legendárního Snakea (aka Big Boss). Podle předešlých informací nabízí hra singleplayerovou část o délce pouhých dvou hodin. Kojima již před časem vysvětlil, že Ground Zeroes musí hráči brát jako tutoriál pro plnohodnotný The Phantom Pain.

"Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes zahrnuje kromě hlavních příběhových misí i pět Side Ops misí. Všechny mise mají Trial Records, kde hráči mohou soutěžit o nejlepší čas."

"Nejde o lineární hru. Ground Zeroes nabízí svobodu a herní styl, který doufáme zaujme hráče, aby hru hráli znovu a znovu. Věřím, že lidé budou spokojeni s délkou a nebudou se stresovat délkou jako je tomu i lineárních her."

Tomu nasvědčuje i samotná velikost hry, na PS4 má zabrat pouhých 3913 MB. Konami teď řeší problém, v zemích Středního východu se předčasně začal prodávat Ground Zeroes. Hideo Kojima na Twitteru poprosil hráče, aby na internet nedávali žádné spoilery k úctě hráčům, kteří čekají na oficiální zahájení prodeje.

Ground Zeroes je samostatný titul a pro obě generace konzolí PlayStation a Xbox vyjde 20. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama