Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vystačí na několik hodin
Novinka Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vystačí na několik hodin

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vystačí na několik hodin

Michal Burian

Michal Burian

7

"Ground Zeroes je nedílnou součástí Metal Gear Solid V. Je to odlišná hra. Obsah v Ground Zeroes a The Phantom Pain nebude stejný."

Reklama

Hideo Kojima před několika týdny vzbudil mezi hráči jistou dávku nejistoty. Vyšlo totiž najevo, že Ground Zeroe bude sloužit pouze jako prequel k chystanému a velmi očekávanému Phantom Pain. Fanoušci se pochopitelně začali strachovat o samotnou délku hry, stejně tak o obsah. Vše se snaží uklidnit Sean Eyestone z Kojima Productions.

"Ground Zeroes je nedílnou součástí Metal Gear Solid V. Je to odlišná hra. Obsah v Ground Zeroes a The Phantom Pain nebude stejný. Určitě byste si měli hru pořídit a zahrát, abyste byli připraveni na Phantom Pain."

"Ground Zeroes neobsáhne pouze jednu misi. Existuje několik misí, některé z nich jsme ukázali, jiné ne. Ujišťuji vás, že v rámci Ground Zeroes bude množství obsahu, kdy základní příběh bude tvořit pár hodin. Nabídneme ale mnoho vedlejší misí a cílů. Pokud budete chtít prozkoumat vše a dokončit všechny úkoly, tak se herní doba protáhne."

Pravděpodobně se tak dočkáme příběhové délky kolem sedmi hodin, což je v dnešní době standart pro většinu akčních her. I když v otevřeném prostředí by se délka mohla hezky protáhnout prozkoumáváním všeho možného a plněním vedlejších misí. Doufejme, že tomu tak skutečně bude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama