Metro 2033 Redux a Everything zdarma na Epic Games Store
Everything Novinka Metro 2033 Redux a Everything zdarma na Epic Games Store

Metro 2033 Redux a Everything zdarma na Epic Games Store

Johny

Johny

9
Platformy Windows PC

Hlídka Temného rytíře skončila.

Reklama

Sedm dní uplynulo jako voda, a tím dnešním nás na Epic Games Store opustily hry s Netopýřím Mužem a nahradily je na dalších sedm dní: Metro 2033 Redux a Všechno... S tím se tak špatně vtipkuje v češtině.

Metro 2033 Redux je remaster originálního Metra 2033 vydaného v roce 2010, které se už mnohokrát objevilo zdarma k dostání na Steamu. Hra podle stejnojmenné knihy, kterou napsal Dmitry Glukhovsky je příběhová střílečka z první osoby, odehrávající se v ruinách Moskvy po jaderné válce. Přesněji řečeno, odehrávající se v metru Moskvy.

Everything je... aplikace, jak ji sám autor označuje, ve které můžete hrát za cokoli, co vidíte. Takže vlastně za "Všechno". Ať už to jsou bakterie, zvířata, části země, planeta nebo i galaxie. V tomto interaktivním díle nejde o hraní, ale spíše o poznávaní. Takový dokument vyprávěný inspirativní filozofií, kterou napsal Alan Watts doprovázeno hudbou skladatele Ben Lukas Boysen. Velmi relaxační hra.

Tento trailer vyhrál Cenu Poroty za Animaci na filmovém festivalu Vienna Shorts, navíc je prvním herním trailerem, který se kvalifikoval na Oscara. Ani se nedivím, ten medvěd dělající kotrmelce mě taky úplně odrovnal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama