Metro Exodus se dočká v únoru druhého příběhového rozšíření
Novinka Metro Exodus se dočká v únoru druhého příběhového rozšíření

Metro Exodus se dočká v únoru druhého příběhového rozšíření

Denis Růžička

Denis Růžička

5

Samův příběh nás zavede do Vladivostoku.

Reklama

Metro Exodus vyšlo již v únoru minulého roku, avšak kromě hlavní dějové linky jsme se dočkali o pár měsíců později i prvního příběhového rozšíření, které hráčům nabídlo hrát za plukovníka Khlebnikova. Ten hledal svého syna v podzemním městě Novosibirsk. Vývojáři nám ještě před vydáním tohoto prvního rozšíření slíbili více příběhů, které se zaměří na námi známé vedlejší postavy ze série.

Druhé DLC nese název Sam’s Story, ve kterém se vžijeme do amerického hraničáře Sama, který nějakou dobu přežíval v Moskvě. Sam se však touží vrátit do Ameriky a doufá, že jeho rodina je stále naživu. Poté, co vyjde z tunelů metra, zjistí, že mimo Moskvu žije spoustu dalších lidí, kteří válku přežili. Když Sam cestuje spolu s Arťomem a dalšími lidmi z Moskvy, rozhodne se vlak opustit a vydá se hledat cestu do Ameriky. Jeho cesta ho zavede do Vladivostoku, města, které zpustošila vlna tsunami.

Můžeme se těšit na emotivní příběh a opět nebezpečný otevřený svět, který čeká na náš průzkum. DLC dorazí 11. února v úterý. Odhalil to obrázek na oficiálních stránkách hry, který zároveň láká na plnohodnotní odhalení již 30. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama