Metro Exodus vyjde na podzim 2018. Podívejte se na trailer
Novinka Metro Exodus vyjde na podzim 2018. Podívejte se na trailer

Metro Exodus vyjde na podzim 2018. Podívejte se na trailer

Martin Cvrček

Martin Cvrček

33

Tentokrát nás čeká průzkum postapokalyptického Ruska. <strong>Aktualizováno</strong> o postřehy z traileru.

Reklama

Aktualizováno, původní zpráva vydána v 7:16.

Na The Game Awards byl k vidění nový trailer z očekávané postapokalyptické first-person akce Metro Exous. Studio 4A Games ve spolupráci s Deep Silver ukázalo nové záběry ze hry. Ty přibližují umírající svět v podobě pusté Moskvy pokryté sněhem.

Ve videu vidíme hlavního hrdinu Arťoma, který se stejně jako v úvodu knižního Metra 2035, z něhož hra zčásti vychází, vydává na povrch, aby se s pomocí rádia pokoušel spojit s lidmi mimo Moskvu. A to i přesto, že ho od této snahy odrazuje jeho žena Aňa, dcera plukovníka Millera/Melnika.

Nyní tak máme k dispozici první přímou spojitost s Metrem 2035, přičemž podobnostem mezi hrou a knihou jsem se více věnoval v červencovém speciálu. Velkou odlišností je naopak cestování napříč Ruskem, při němž nám pomůže vlak nazvaný Aurora, a přítomnost monster. V traileru vidíme zejména mutanty známé jako hlídači.

Metro Exodus vyjde na podzim 2018 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra má kombinovat tradiční pojetí úrovní známé z předešlých dílů a otevřenější, méně lineární lokality. Nepůjde tedy o hru v otevřeném světě.

Metro Exodus předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama