Metro Redux s jinou atmosférou než Metro 2033
Metro 2033 Novinka Metro Redux s jinou atmosférou než Metro 2033

Metro Redux s jinou atmosférou než Metro 2033

Michal Burian

Michal Burian

39

Původní Metro 2033 v edici Metro Redux bude skutečně vylepšené po grafické stránce, dokazuje srovnání <strong>+ potvrzena lokalizace</strong>.

Reklama

Když se společnosti 4A Games a Deep Silver dušovaly, že hry Metro 2033 a Metro: Last Light budou v připravované edici Metro Redux vylepšeny po grafické stránce, netušili jsme, že se dočkáme až takové změny.

Manažer Huw Beynon z Deep Silver na svém Twitteru zveřejnil dva obrázky, první pochází z Metro 2033, zatímco druhý z téže hry, akorát z edice Redux. Na první pohled je jasné, že atmosféra se bude zřejmě značně lišit.

Metro 2033 vs. Metro Redux

Metro: Redux vyjde v létě letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Všechny verze v češtině

Cenega navíc oznámila, že všechny tři verze Metro Redux budou obohaceny o české titulky.

Cenega Czech s radostí oznamuje, že reedici stříleček Metro 2033 a Metro: Last Light s názvem Metro Redux vydá v lokalizované podobě. České titulky si hráči budou moci vychutnat nejen na PC, ale také na konzolích. Metro Redux vyjde letos v létě na univerzálním herním a zábavním systému Xbox One od společnosti Microsoft, počítačovém zábavním systému PlayStation 4 a na platformě Windows PC.

Metro Redux není pouhou kompilací již dříve vydaných her. Obě hororové střílečky byly převedeny do nové verze technologie 4A Engine s novým osvětlením, fyzikou a dynamickými efekty počasí. To vše v plynulých 60 FPS! Starší ze dvou her, Metro 2033, bude ve verzi Redux také obohacena o nové animace, vylepšený systém umělé inteligence a chování zbraní z Metro: Last Light.

Zahrnutí všech dříve vydaných rozšíření je pak samozřejmostí. Díky zakomponovaným DLC nabobtná hra o deset hodin nových dobrodružství a nové režimy hry, díky kterým si ji mohou zopakovat hráči, kteří už pokořili původní verze.

Nově příchozí do postapokalyptického světa čeká více než 50 hodin napětí, strachu a přestřelek. Díky kompletní lokalizaci formou titulků si navíc skvělý příběh vycházející z díla spisovatele Dmitrije Gluchovského užije opravdu každý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama