MGS: Ground Zeroes na Fox enginu odhalen
Metal Gear Solid Novinka MGS: Ground Zeroes na Fox enginu odhalen

MGS: Ground Zeroes na Fox enginu odhalen

Michal Burian

Michal Burian

12

Hideo Kojima na narozeninové akci odhalil svou zbrusu novou hru ze světa Metal Gear Solid. Ta nabídne otevřený svět a poběží na interním Fox enginu <strong>+ unikl první obrázek</strong>.

Reklama

Většina obrázků, která z tajného projektu Ogre unikala, tedy dost možná byla právě z této hry. Informací ohledně projektu je zatím poskvrnu a prezentace byla pořádána v té nejvyšší tajnosti. Něčemu se však přece jen podařilo uniknout.

Těšit se máme na otevřený svět, filmečky v reálném čase a nádhernou grafiku poháněnou Fox enginem. Demo navíc běželo na výkonné PC sestavě (nepřímo potvrzena PC verze?) a Twitter se rychle začal plnit nadšenými ohlasy.

„Demo začalo cut-scénou (vše v reálném čase), poté přešlo na hraní samotné. Otevřený svět, noc, déšť, základna. NÁDHERA,“ napsal Mark MacDonald, jeden z přítomných.

Unikl také první obrázek, na kterém ústřední postava pokračování (Big Boss) až překvapivě připomíná Sama Fishera. Platformy jsou zatím neznámé, lze ale předpokládat minimálně PlayStation a nejspíše i PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama