Novinka Miasma Chronicles je nová hra od tvůrců Mutant Year Zero

Miasma Chronicles je nová hra od tvůrců Mutant Year Zero

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Opět nás čeká mix průzkumu v realném čase a tahových soubojů.

Reklama

Studio The Bearded Ladies existuje už řadu let, ale asi nejvíc se proslavili hrou Mutant Year Zero: Road to Eden z roku 2018 a jejím rozšířením Seed of Evil. V roce 2020 se pokusili úspěch zopakovat s titulem Corruption 2029, který však v mnoha ohledech působil jako pouhý reskin Mutant Year Zero. Nyní se vývojáři vrací a pokouší se napravit si reputaci s titulem Miasma Chronicles. Ten vydává společnost 505 Games, která dnes pořádala vlastní prezentaci. Právě tam jsme měli původně poprvé vidět trailer. Ten však i s informacemi unikl předem.

Hra je zasazena do postapokalyptického světa, který byl zničen jakousi silou zvanou "Miasma". Hlavním hrdinou je Elvis, který se už jako malý dostal do důlního města Sedentary. Matka ho ale opustila a nechala v péči Elvisova staršího "bratra" robota, přičemž jim nechala také rukavici, jež dokáže Miasmu ovládat. Společně se tak vydávají na dlouhou cestu, aby našli odpovědi, které mohou navždy změnit celý svět.

Po stránce hratelnosti nás nečeká žádné překvapení. Opět je zde real-time explorace a tahový soubojový systém s prvky RPG. Vývojáři lákají na možnost vylepšovat si zbraně i schopnosti hrdinů, ale také na silný a poutavý příběh, v němž se máme dozvědět pravdu o Miasmě.

Miasma Chronicles vyjde v roce 2023 a míří na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama