Microsoft chce z Xbox One hry streamovat do PC v 1080p a 60fps
Novinka Microsoft chce z Xbox One hry streamovat do PC v 1080p a 60fps

Microsoft chce z Xbox One hry streamovat do PC v 1080p a 60fps

Michal Burian

Michal Burian

44

Navíc slibuje, že další důležité tituly budou hratelné na počítačích.

Reklama

Včera večer Microsoft překvapil. Na své prezentaci oznámil, že Windows 10 bude podporovat streamované hraní z Xbox One. Dnes společnost dodala, že cílí na to, abyste hry z Xbox One mohli hrát na PC v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu. V současné době streamují v 720p/30fps.

Dokonce bude možnost streamovat i obráceně, tedy z PC do Xbox One. To znamená, že na obou platformách si budeme moci zahrát spoustu her. Otázkou stále zůstává, jaké hry budou streamování podporovat.

Je tu určitá šance, že jich bude spousta. Po Fable Legends budou následovat další důležité hry Microsoftu, které vyjdou pro Windows 10.

„Včera jsme oznámili, že Fable Legends vyjde pro Windows 10 ve stejný den jako pro Xbox One. To znamená, že fanoušci Fable s Windows 10 budou moci hrát se svými kolegy z Xbox One. Půjde o stejnou hru, ve stejném světě, na stejné mapě.“

„Fable Legends je jedním z prvních velkých titulů od Microsoft Studios, které budou pro operační systém Windows 10. Více vám prozradíme v nadcházejících měsících.“

O jaké hry by mohlo jít? Dočkáme se snad na PC Halo: The Master Chief Collection? Forza? Sunset Overdrive? Zatím víme o tom, že Microsoft pro Xbox One a PC chystá nový díl své populární strategické série, nejspíš Age of Empires.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama