Microsoft: Halo film bude
Halo Novinka Microsoft: Halo film bude

Microsoft: Halo film bude

Michal Burian

Michal Burian

4

Frank O'Connor, ředitel vývoje Halo série, se na Future of Televison Expe nechal slyšet, že film Halo bude + důvody proč ztroskotaly předešlé pokusy.

Reklama

Sám O'Connor je přesvědčen, že film inspirující se videoherní sérií Halo jednou opravdu vznikne, a to i za cenu, že by si ho Microsoft musel sám financovat – zaplatit režiséra, herce apod.

Frank O'Connor dále vysvětlil, proč předešlé pokusy o vytvoření Halo filmu ztroskotaly: "Každý chtěl a chce vytvořit Halo film, ať už jde o významné režiséry nebo filmové společnosti. Vše ztroskotalo na právnících, kteří začali vymýšlet nejrůznější intriky jak získat ještě větší práva, aby jednotlivé firmy mohly ze série Halo vytěžit ještě víc peněz. Hledali nejrůznější kličky, to se ale Microsoftu nelíbilo, a tak to celé padlo. Microsoft úplnou licenci na Halo nikomu nedá."

O'Connor závěrem rozhovoru prozradil, že Microsoft je otevřen jakémukoliv nápadu a sám režisér bude mít volné ruce, aby mohl Halo film vytvořit podle sebe: "Pokud Danny Boyle chce film udělat na styl svých (28 days later, 127 hours), tak mu nebudeme říkat, ať to udělá jinak."

Nejzajímavější je ale to, že Microsoft přemýšlí o tom, že pro Halo by byla nejlepší televize, jako je kanál Showtime nebo TV seriál na populárním HBO. "Mohlo by to být něco ve stylu Band of Brothers nebo Rome," poukázal šéf Halo série.

Níže naleznete ještě fanouškovské video a la Halo film:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama