Microsoft nebude mít na Gamescomu tradiční tiskovou konferenci
Novinka Microsoft nebude mít na Gamescomu tradiční tiskovou konferenci

Microsoft nebude mít na Gamescomu tradiční tiskovou konferenci

Michal Burian

Michal Burian

10

Místo toho uspořádá "intimnější" show v Kolíně nad Rýnem pro své fanoušky.

Reklama

Microsoft po vzoru Electronic Arts z červnové E3 v Los Angeles nebude pořádat před zahájením Gamescomu tradiční tiskovou konferenci. Místo toho se rozhodl potěšit fanoušky svou speciální "intimnější" show v Kolíně nad Rýnem.

Návštěvníci si budou moci vyzkoušet připravované hry pro Xbox One a Windows 10, které vyjdou v letošním a příštím roce. Jmenovitě jde o střílečku Gears of War 4, arkádovější open-world závody Forza Horizon 3, strategii Halo Wars 2, akční adventuru ReCore, pirátské dobrodružství Sea of Thieves, We Happy Few, Everspace a Cuphead.

„Letos nebudeme mít klasický mediální brífink. Místo něho plánujeme nový a intimní Xbox FanFest pro naše fanoušky z celé Evropy. Bližší informace před Gamescomem“, uvedl Aaron Greenberg z Microsoftu.

I přes tenhle plán bude mít Microsoft svůj stánek na výstavišti.

Co můžeme od Microsoftu na Gamescomu očekávat? Jak již bylo zmíněno, dočkáme se nových ukázek z výše jmenovaných her a s největší pravděpodobností dojde i na odhalení nějaké té novinky. Možná se dozvíme i nějaké ty informace o tajemném Xboxu One s pracovním názvem Scorpio a zmenšené verzi stávajícího modelu - Xbox One S, která má vyjít právě v srpnu.

Otázkou je, zda bude mít tiskovou konferenci PlayStation, ten loni Gamescom vynechal a zamířil v říjnu na Paris Games Week. Sony si veletrh v Paříži pochvalovala a je dost možné, že přesune tiskovou konferenci právě tam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama