Microsoft plánuje pokračování Halo Infinite
Halo Infinite Novinka Microsoft plánuje pokračování Halo Infinite

Microsoft plánuje pokračování Halo Infinite

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Master Chief ještě nekončí.

Reklama

Je to sotva pár dní od vydání nejnovějšího dílu ze série Halo, ale je zřejmé, že Microsoft chystá Master Chiefa znovu poslat do boje. Technologický gigant si totiž nechal registrovat ochrannou známku s názvem "Halo: The Endless", a jak už údaje napovídají, jedná se o návrh související s hrou.

Návrch na registraci ochranné známky byl podaný už 3. prosince, přičemž aktualizovaný byl později 7. prosince. Ano, o Halo: The Endless se toho zatím ví opravdu málo. Stejně tak se neví, jestli se bude jednat o plnohodnotné pokračování, nebo, což je pravděpodobnější, o první DLC pro Halo Infinite. Koneckonců podtitul The Endless odkazuje na rasu Xalanyn, jak uvádí fanouškovská Halopedia. S tou jsme měli tu čest právě v Infinite, kdy zástupkyně této rasy, The Harbringer, byla jedním z nepřátel Master Chiefa.

Tvůrci z 343 Industries už dříve řekli, že mají s dalšími příběhy Master Chiefa obrovské plány a je tedy pravděpodobné, že se pokračování, ať už v jakékoliv formě, nakonec dočkáme. Do té doby je tady pořád Halo Infinite, které si z naší recenze odneslo sedmičku a chválili jsme v ní například povedený multiplayer, hudbu, zbraně a vyladěné ovládání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama