Microsoft potvrdil integraci Xbox Live s Windows 8
Novinka Microsoft potvrdil integraci Xbox Live s Windows 8

Microsoft potvrdil integraci Xbox Live s Windows 8

Michal Burian

Michal Burian

8

Xbox Live bude všudypřítomná mediální online služba, kterou budete moci využívat na více platformách.

Reklama

Již dříve jsme se dozvěděli, že Micosoft s Windows 8 má velké plány, včetně nového obsahu pro uživatele, který bude přístupný na PC, tabletech a na dalších zařízeních, mezi nimiž se objeví i Windows Phone.

Mike Delman, viceprezident globálního marketingu v Microsoftu, nově prozradil, že společnost plánuje do operačního systému Windows 8 integrovat službu Xbox Live. Ta by měla být hodně podobná konzolové verzi, včetně oblasti grafiky a celkové filozofie.

"Myslím, že to bude pro nás dobré. Chceme vytvořit velkou Live základnu, kde si hráči na jednom místě budou moci koupit hry a filmy, stejně jako hrát hry a různě se bavit," nechal se slyšet Delman.

"Ať už se podíváme na nás, Apple nebo na jinou firmu, u všech lidé chtějí mít přístup do své služby kdekoliv. Proto jsme řekli, že Live bude všudypřítomná mediální služba pro více platforem."

"Máme tuny obsahu. Sjednotíme ho, což bude dobré pro nás i pro spotřebitele," dodal Mike Delman v rozhovoru pro Seattle Times.

Dá se tedy očekávat, že si s Windows 8 užijeme opravdu spousty zábavy. Jak přesně bude Xbox Live do operačního systému integrován prozatím netušíme, z výše zmíněného se dá ale přepokládat, že půjde o klon konzolové verze, která s ní bude úzce propojena.

Windows 8 by se na trhu měl objevit v průběhu příštího roku, pravděpodobně bude odhalen na Consumer Electronics Show v lednu 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama