Microsoft prozatím končí s nákupem nových studií
Novinka Microsoft prozatím končí s nákupem nových studií

Microsoft prozatím končí s nákupem nových studií

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

5
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Aaron Greenberg neočekává, že by se další studia připojila v blízké budoucnosti.

Reklama

Microsoft Xbox Game Studios se v relativně krátké době pořádně rozrostlo. Akvizicí vývojářských studií jako je Ninja Theory, Obsidian, inXile nebo naposledy třeba Double Fine, získalo za poslední rok početný zástup nových vývojářů, pracujících pod vlajkou Xboxu. Nevyhnutelnou otázkou tedy je: Kdo bude další? Nepochybně někdo ano, ale v současnosti se zdá, že je společnost spokojená s tím, kde se nachází.

V rozhovoru pro Twinfinite se marketingový manažer společnosti Microsoft Aaron Greensberg rozpovídal o současném stavu Xbox Game Studios. Když přišla řeč na nové akvizice, prohlásil, že v současnosti mají spoustu talentovaných studií ve svém portfóliu, a že v nejbližší budoucnosti neočekává žádné velké nákupy od Microsoftu.

"Bylo to opravdu skvělé poznat všechny ty nové týmy. Bylo úžasné vidět na čem vývojáři z Ninja Theory, z Obsidian Entertainment nebo z inExile pracují. Připravují věci, o kterých už lidé vědí, ale také tu mají různá tajemství, o kterých se s vámi teprve podělíme. Opravdu máme skvělý pocit z obsahu, který pro vás naše interní studia připravují. Navíc se k nám připojilo i studio Double Fine a já cítím, že s k nám perfektně hodí.

Nikdy nevíte, ale tam kde se právě nacházíme, s našimi patnácti interními studii, jsme velice spokojeni s tím, kolik obsahu pro vás v budoucnu přineseme. Navíc nadále podporujeme Project Scarlett a také Xbox Game Pass na konzole a také na PC. To vše nám dává pocit, že připravujeme zdravý obsah napříč různými herními žánry a různými typy her, které určitě potěší všechny naše fanoušky."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama