Microsoft vylepší zpětnou kompatibilitu her na Xboxu One
Burnout Paradise Novinka Microsoft vylepší zpětnou kompatibilitu her na Xboxu One

Microsoft vylepší zpětnou kompatibilitu her na Xboxu One

Michal Burian

Michal Burian

Už by se neměly opakovat případy s padáním frekvence snímků za sekundu <strong>+ Burnout Paradise pro Xbox One</strong>.

Reklama

Mike Ybarra z Microsoftu oznámil, že připravují aktualizaci, která vylepší zpětnou kompatibilitu Xbox 360 her na Xboxu One. Už by se neměly opakovat případy, kdy u her padá frekvence snímků za sekundu a další problémy. Vše by měla opravit nadcházející aktualizace konzole Xbox One.

Když už se bavíme o zpětné kompatibilitě, tak Criterion Games stále připravuje Burnout Paradise pro Xbox One. Zpětná kompatibilita u těchto skvělých arkádových závodů byla oznámena již v červenci 2015. Dnes lidé z Criterionu ujistili fanoušky, že na tom stále pracují.

Je možné, že Burnout Paradise bude do zpětné kompatibility Xboxu One přidán již brzy. Boss Xboxu, Phil Spencer, nedávno škádlil, že je nadšen z her, které budou do zpětné kompatibility brzy přidány.

Studio Criterion Games v současné době pomáhá se Star Wars Battlefront VR hrou, jejich sportovní hra s extrémními sporty byla bohužel zrušena.

Seznam her se zpětnou kompatibilitou Xboxu One

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama