Middle-earth: Shadow of War v interaktivním filmovém traileru
Middle-earth: Shadow of War Novinka Middle-earth: Shadow of War v interaktivním filmovém traileru

Middle-earth: Shadow of War v interaktivním filmovém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Během sledování si můžete vybrat, jestli zachráníte svého skřeta nebo zlikvidujete skřetího nepřítele. K dispozici je také nový trailer mobilní verze.

Reklama

Minulou neděli jsme se dočkali krátké upoutávky, která lákala na nadcházející filmový trailer Middle-earth: Shadow of War, v němž účinkují živí herci. Dnes jsme se videa konečně dočkali, přičemž ukazuje nejen Taliona a jeho armádu podrobených skřetů v bitvě o pevnost v Mordoru, ale i možnost rozhodování, která vás do určité míry čeká i ve hře.

Během sledování si tak můžete vybrat, jestli zachráníte svého skřetího pobočníka nebo jestli se Talion má zbavit nepřátelského skřeta. Rozhodnutí vás následně zavede na oficiální web hry, kde se přehraje zbytek scény. Následně máte ještě na výběr osud daného skřeta, načež se lze podívat, jak a v jaké míře se rozhodovali ostatní.

Po zhlédnutí traileru by se člověku skoro až zachtělo nějakého rozsáhlejšího filmu z období hry či jejího předchůdce s podtitulem Shadow of Mordow. Middle-earth: Shadow of War nám však zatím bude muset stačit, přičemž vychází 10. října pro PC, PS4 a Xbox One.

Aby toho nebylo málo, v pátek došlo na vydání traileru, který láká na mobilní verzi hry, která je vývoji pro iOS a Android. Mobilní verze dost sází na postavy, a to nejen ty z Shadow of War a Shadow of Mordor, ale i z filmového Pána prstenů. Více o Middle-earth: Shadow of War - The Mobile Game se dozvíte ve starší novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama