Middle-earth: Shadow of War v souhrnném traileru
Middle-earth: Shadow of War Novinka Middle-earth: Shadow of War v souhrnném traileru

Middle-earth: Shadow of War v souhrnném traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Tvůrci vám necelých šesti minutách přiblíží, co vás čeká v novém dobrodružství hraničáře Taliona. Jak si hra vede v prvních zahraničních recenzích?

Reklama

Už jen několik dní a na trh konečně dorazí Middle-earth: Shadow of War, pokračování Shadow of Mordor z roku 2014. Tvůrci hry proto vydali nový trailer, který ještě před vydáním shrne, co nás tentokrát čeká v kůži hraničáře Taliona a ducha elfa Celebrimbora.

Videem vás provede Bruz the Chopper, u něhož si už od dob, co byl k vidění na letošní E3, tak nějak nejsem jistý, jestli ho nazývat skřetem nebo zlobrem. Díky němu má každopádně trailer dost odlehčený nádeh a nezřídka dokáže celkem pobavit, ať už je řeč o příběhu prvního dílu, postavách, regionech Mordoru, Nemesis systému nebo skřetích klanech.

Na zahraničních webech se dnes začaly objevovat první recenze, v nichž hra obvykle dostává hodnocení v rozsahu od 7/10 do 9/10, přičemž první zmíněný verdikt není nijak výjimečný. Známku 7/10 nebo její alternativu udělil třeba PC Gamer, Gamespot a Polygon. Oproti tomu Game Informer se nebál udělit hodnocení 9,5/10. Naši recenzi vám přineseme v blízké době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama