Middle-earth: Shadow of War zahrnuje vylepšování schopností
Middle-earth: Shadow of War Novinka Middle-earth: Shadow of War zahrnuje vylepšování schopností

Middle-earth: Shadow of War zahrnuje vylepšování schopností

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Odemčení určitých schopností a zpřístupnění jejich vylepšení může udělat z Taliona a ducha Celebrimbora tiché zabijáky.

Reklama

Server IGN pokračuje v představování Middle-earth: Shadow of War prostřednictvím série videí. Tentokrát tu máme ukázku vylepšování postavy a možností jedné z větví stromu schopností, nazvané Predator.

Po odemčení určité schopnosti ji můžete dále upravovat a odemknout si hned několik upgradů. Například vylepšení Elven Agility, která umožňuje rychlejší pohyb a šplhání, umožní Talionovi během boje v mžiku překonat kratší vzdálenost. Určité vylepšení otravy sudů s grogem z bezpečné vzdálenosti pro změnu způsobí, že skřeti po napití začnou útočit na své kolegy.

Některé schopnosti dávají prostor i duchovi elfa Celebrimbora, který je s Talionem svázaný. Wraith Chain umožňuje řetězovou likvidaci několika cílů a jeho vylepšení vám například ušetří Focus body za zabití prvního z nich. A pak je tu Deadly Spectre. Stejně jako v Shadow of Mordor, i tentokrát lze během plížení nalákat protivníka na určité místo. Díky schopnosti Deadly Spectre se o zabití nalákaného nepřítele postará Celebrimbor, zatímco s Talionem můžete dělat něco jiného.

Jde jen o několik příkladů schopností a jejich upgradů, ale rozhodně zní lákavě. Snad mohou také vést k dojmu, že je Shadow of War přeci jen něco víc než samostatná expanze Shadow of Mordor. Výrazných podobností s předešlým dílem či naprosto totožných prvků je koneckonců stále k vidění víc než dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama