Mikroskopická ochutnávka záběrů z GhostWire: Tokyo
Novinka Mikroskopická ochutnávka záběrů z GhostWire: Tokyo

Mikroskopická ochutnávka záběrů z GhostWire: Tokyo

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci nabízí krátký pohled na střechy nočního města a náznaky nadpřirozena.

Reklama

Ačkoliv jsme tehdy neviděli ani vteřinu skutečných záběrů z hraní, dalo by se říct, že projekt GhostWire: Tokyo od tvůrců The Evil Within ze studia Tango Gameworks byl jednou z nejvýraznějších ozdob tiskové konference Bethesdy na letošní výstavě E3. Někdo by sice mohl říct, že ozdobou byla spíše Ikumi Nakamura, která hru na pódiu nadšeně představila, ale to ať každý posoudí sám, koneckonců prezentovaný CGI trailer rozhodně dokázal zapůsobit.

Hlavní je, že Nakamura nově na Twitteru zveřejnila minutové video, jež se dá brát jako první ochutnávka záběrů ze samotné hry. Jedná se však o vážně mikroskopickou ochutnávku, sestávající pouze z pohledu na noční Tokyo, přelet ptáků a postavu na střeše, což bude nejspíš hlavní hrdina (nebo hrdinka?).

Záběry nás bohužel nijak zvlášť nepřibližují k jakémukoliv konkrétnějšímu povědomí o tom, jak se bude GhostWire: Tokyo hrát. I nadále si můžeme být jistí maximálně tím, že se podíváme do Tokya v blízké budoucnosti a že budeme mít co do činění s prvky apokalypsy, stejně jako s jistými nadpřirozenými a záhadnými jevy či silami. Minutovou ochutnávku však můžeme brát alespoň jako náznak skutečnosti, že grafika a vizuální styl nebude z nejhorších, protože na absenci řádných detailů si při pohledu na střechy Tokya v podání studia Tango Gameworks rozhodně nelze stěžovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama