Mikrotransakce v DriveClub vám umožní rychle odemknout auta
Driveclub Novinka Mikrotransakce v DriveClub vám umožní rychle odemknout auta

Mikrotransakce v DriveClub vám umožní rychle odemknout auta

Michal Burian

Michal Burian

Během závodů se podíváte do Indie, Chile, Norska, Velké Británie a Kanady.

Reklama

Stále častěji se ve hrách objevují mikrotransakce umožňující vám za příplatek okamžitý přístup k obsahu, který by se vám odemkl až po delším hraní. Někteří takovou možnost vítají, jiní v tom vidí další způsob, jak si chce vydavatel přilepšit.

Ať se řadíte na jednu nebo druhou stranu, mikrotransakce budou obsahovat i připravované závody DriveClub od Evolution Studios a Sony. Samotná hra bude fungovat tak, že postupem hraní budete získávat zkušenosti, které vás posunou na novou úroveň. S každou novou úrovní se vám odemknou nová auta. Podle vývojářů jde o skvělý způsob jak obohatit hraní, respektive jak donutit hráče, aby v DriveClub strávil spoustu hodin.

Pokud nechcete jezdit s nějakým horším autem a čekat až se vám odemkne nové, budete moci využít mikrotransakce. Ty vám, jak již bylo řečeno, za reálné peníze zpřístupní lepší vozy.

,,Je to totožný způsob jako jsme měli v Motorstorm RC. Pokud jste ho hráli, víte o čem je řeč," dodal Paul Rustchynsky pro IGN.

Sony zatím neprozradila, kolik budou jednotlivá auta stát.

Rustchynsky krom toho odhalil i několik vozidel, která budou ve hře. Těšit se můžete na Volkswagen Golf GTI, Hennessey Venom GT, Pagani Wira nebo McLaren P1.

DriveClub je naplánován na 7. října pro PlayStation 4. Majitelé PlayStation Plus si budou moci zdarma stáhnout ořezanou verzi obsahující 11 tratí v jednom prostředí (Indie), 10 automobilů a přístup ke všem herním módům. Za necelých 50 dolarů můžete edici upgradovat na kompletní a získat tak přístup ke všem 55 tratím v pěti lokalitách (Indie, Chile, Norsko, Velká Británie a Kanada) po celém světě, 50 autům a ke všem 50 eventům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama