Milla Jovovich mění zbrojní arzenál
Filmy/Seriály Článek Milla Jovovich mění zbrojní arzenál

Milla Jovovich mění zbrojní arzenál

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Hrdinové filmového Monster Hunteru na nových plakátech.

Reklama

O připravované filmové fantasy adaptaci série Monster Hunter jsme sice již delší dobu neslyšeli, ale vše se může v nejbližší době změnit. Prvními vlaštovkami můžou být dva nové plakáty, na kterých pózují hlavní postavy filmu, ztvárněné Millou Jovovich a Tonym Jaa.

Že se hlavní ale ve filmovém zpracování série Monster Hunter ujme Milla Jovovich, bylo poprvé oznámeno v květnu roku 2018 a hned v srpnu přibyla informace, že se můžeme těšit i na T.I. Harrise a Rona Perlmana, kterého někteří z nás mohli vidět na pražském Comic-Conu. Loni v červnu byl pak film prezentován trailerem na Mezinárodním filmovém festivalu v Šanghaji, ale od té doby bylo ticho po pěšině.

Shrňme si co prozatím víme. Filmový Monster Hunter volně vychází z her série Monster Hunter od Capcomu a odehrává se v pouštní krajině, což je oblast Wildspire Wastes z Monster Hunter: World. Za scénářem a na režijní židli sedí Paul W. S. Anderson, herním nadšencům známý díky velmi volné filmové adaptaci série Resident Evil, kde si Alici střihla právě Milla.

Film byl poprvé ohlášen již v září roku 2016, kdy výkonný producent Ryozo Tsujimoto na TGS úplně náhodou prozradil, že serie dostane svou hollywoodskou fimovou podobu. Paul W. S. Anderson v té době také uvedl, že se rozpočet filmu bude pohybovat v podobných číslech jako u Resident Evil filmů.

Film Monster Hunter bude mít premiéru 4. září 2020.

Zdroj: IGN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama