První oficiální fotka z  filmu Monster Hunter
Novinka První oficiální fotka z filmu Monster Hunter

První oficiální fotka z filmu Monster Hunter

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

5

Sony vypustila do světa první oficiální obrázek z připravovaného filmu ze světa Monster Hunter.

Reklama

O tom, že Sony připravuje nový snímek ze světa Monster Hunter, již nějakou dobu víme, konečně nám ale ukázali i první fotografii. Stalo se tomu tak během včerejšího dne skrze oficiální Twitter účet.

Snímek byl pořízen pravděpodobně někde v poušti a vidět je na něm herečka Milla Jovovich, známá z filmů jako Pátý Element nebo Johanka z Arku. Zkušenosti má však i z herního prostředí, jelikož ztvárnila hlavní postavu Alice ve známých filmových adaptacích série Resident Evil.

Druhou postavou je thajský herec Tony Jaa. Ten sice nemá za sebou tolik hereckých úspěchů jako jeho hvězdná kolegyně, ale zahrál si třeba jednu z postav v 7. díle Rychle a zběsile. Zajímavé však je, že Tony disponuje skvělou gymnastickou dovedností a dokáže předvádět neuvěřitelné kousky. Doufejme tedy, že by mohl něco ze svého repertoáru přinést i do země monster, kde si střihne postavu Huntera, pravděpodobně nejdůležitější postavy filmu.

Na obrázku můžeme vidět v Tonyho ruce i zbraň zvanou Giant Jawblade, ikonickou právě pro sérii Monster Hunter. Čekají nás však i další podobnosti se známou hrou. Objevit se mají různé charaktery a monstra, které jsme potkali v některých z dřívějších dílů videoherní série. Těšit se můžeme i na další zajímavé obsazení, kde si, mimo již zmíněné, své místo na plátně ukousne třeba raper a herec T. I. nebo Hellboy Ron Perlman.

Co myslíte vy? Jak dopadne Monster Hunter Movie? Podaří se nebo zapadne mezi další průměrné až podprůměrné filmové adaptace her? Předpokládaná premiéra filmu je na konci roku 2019, režisérem a zároveň scénáristou je Paul W. S. Anderson, jenž se proslavil třeba díky sérii filmů Resident Evil.

První oficiální fotka z  filmu Monster Hunter
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama