Mindjack vyjde v Evropě 21. ledna 2011
MindJack Novinka Mindjack vyjde v Evropě 21. ledna 2011

Mindjack vyjde v Evropě 21. ledna 2011

Michal Burian

Michal Burian

1

Společnost Square Enix oznámila, že third-person střílečka Mindjack od studia Feel Plus vyjde v Evropě pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360 přesně 21. ledna 2011 + nová galerie a detaily.

Reklama

Před evropským datem vydání následovalo oznámení pro Severní Ameriku a Japonsko. V USA se hry dočkají 18. ledna a v Japonsku až 27. ledna.

Sci-fi 3rd person střílečka Mindjack se bude odehrávat v roce 2031. Vše se točí kolem vládního agenta Jima Corbijna, který je nasazen v terénu a zaplete se do tajné války mezi celosvětovými vládami a podniky. Budete pátrat a následně bojovat proti všelijakým pachatelům, které budete zneškodňovat pomocí futuristických technologií. Ty vám umožní převzít kontrolu nad myslí nejen samotných nepřátel, ale také strojů, a la hackování.

Mindjack slibuje rozšíření hranice mezi tradičním singleplayerem a multiplayerem s možností vytvářet vlastní kampaně a hrát nonstop za jakoukoliv postavu – transformace do jiné postavy nebo ovládání strojů. S tím je spjat nejen multiplayer a nejrůznější módy, ale také kooperace.

Další nové obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama