Minimálně v UK nevyjde krabicová PC verze Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight Novinka Minimálně v UK nevyjde krabicová PC verze Batman: Arkham Knight

Minimálně v UK nevyjde krabicová PC verze Batman: Arkham Knight

Michal Burian

Michal Burian

50

Anglický obchod měl pravdu, potvrdil Warner Bros.<strong> Jak to vypadá u nás?</strong>

Reklama

Druhá aktualizace: Warner Bros kupodivu serveru VG247 potvrdil, že v určitých oblastech nebude krabicová PC verze hry dostupná. Konkrétně mluvil o Velké Británii, kde PC verze bude k dostání pouze v digitální podobě.

Česká distributorská společnost Cenega zatím žádnou tiskovou zprávu ohledně změny nevydala a na začátku týdne měla PC verzi Batman: Arkham Knight stále ve svém interním plánu.

Aktualizace (25.3.2015): Od včerejšího večera zjišťujeme, co je pravdy na tom, že by Batman: Arkham Knight neměl vyjít na PC ve fyzické podobě. Cenega, která u nás zajišťuje distribuci hry, má nového Batmana stále v nabídce i pro PC, stejně tak ve svém interním seznamu. Navíc Amazon.com v mezičase ujistil své zákazníky, že po objednání dostanou PC verzi Batman: Arkham Knight.

Vypadá to, že ShopTo má buď špatné informace, špatně si vyložil informaci nebo bude PC verze v krabicovém vydání na některých trzích zrušena a tím pádem dostupná pouze digitálně. České republiky a Slovenska by se to ale týkat nemělo, u nás by měl být Batman: Arkham Knight dostupný i v krabičce s diskem.

Pokud se situace změní, nebo se objeví nové informace, tak vás budeme samozřejmě informovat.

Původní zpráva

Po přečtení nadpisu a následného perexu se snad ani nechce věřit, že by něco takového bylo možné. Vždyť dosavadní tři díly série Batman Arkham (Arkham Asylum, Arkham City a Arkham Origins) vyšly na PC ve fyzické podobě, stejně jako na konzolích. Stále častěji mají ale obchody pravdu a předčasně vyzradí něco, co vydavatel teprve plánuje oficiálně sdělit hráčům. Příklad nemusíme hledat dlouho; přechod Elder Scrolls Online na nový platební model bez měsíčních poplatků.

Každopádně, pokud se zpráva od anglického obchodu ShopTo ukáže jako pravdivá, tak to znamená, že 23. června naleznete na pultech obchodů pouze PlayStation 4 a Xbox One verze Batman: Arkham Knight, zatímco PC verze bude k dostání pouze v digitální podobě.

Přitom sběratelská edice Batman: Arkham Knight byla vydavatelskou společností Warner Bros oznámena i na PC.

Kauzu budeme sledovat a jakmile budeme vědět něco nového, tak článek aktualizujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama