Minimální a doporučená konfigurace pro Enemy Front
Enemy Front Novinka Minimální a doporučená konfigurace pro Enemy Front

Minimální a doporučená konfigurace pro Enemy Front

Michal Burian

Michal Burian

19

S válečnou střílečkou z druhé světové války si poradí i Windows XP a slabší procesor se starší grafickou kartou.

Reklama

Příznivci druhé světové války se v týdnu dočkali brutální řežby jménem Wolfenstein: The New Order, kterou Daniel v recenzi ocenil na krásných 8/10. Pokud dáváte přednost o něco vážnějšímu zpracování, tak právě pro vás by mohlo být nadcházející Enemy Front od polských City Interactive.

Pokud nevíte, o čem je řeč, tak vám hru v rychlosti představím. Enemy Front je válečná střílečka z pohledu první osoby odehrávající se během druhé světové války. Vžijete se do kůže amerického vojáka, jak jinak, Roberta Hawkinse, který se musí vypořádat s nacisty přímo na jejich území. Jak k tomu došlo? Hawkins se během bitvy ztratil hluboko na území kontrolovaném nepřítelem.

Teď už ale k dnešní novince, City Interactive se pochlubili minimálními a doporučenými hardwarovými požadavky, které jsou, řekl bych hodně přijatelné. Posuďte sami:

Minimální požadavky

Operační systém: Windows XP, Vista, Windows 7 nebo 8 Procesor: Intel Dual Core 2,6 GHz nebo ekvivalentní AMD Operační paměť: 3 GB RAM Grafická karta: GeForce 8800 GT nebo Radeon HD 3850 s 1 GB RAM DirectX 9.0c Širokopásmové připojení k internetu

Doporučené požadavky

Operační systém: Windows XP, Vista, Windows 7 nebo 8 Procesor: Intel Core 2 Quad s 2 GHz nebo podobné AMD Operační paměť: 4 GB RAM Grafická karta: GeForce GTX 460 DirectX 9.0c Širokopásmové připojení k internetu

Enemy Front vychází v Evropě přesně 13. června nejen na PC, ale také pro PlayStation 3 a Xbox 360. S novými konzolemi zatím vývojáři nepočítají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama