MMORPG Stellar Dawn odhaleno + trailer
Novinka MMORPG Stellar Dawn odhaleno + trailer

MMORPG Stellar Dawn odhaleno + trailer

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Britské vývojářské studio Jagex, známé především díky populární hře Runescape, dnes ráno oznámilo svůj nový projekt, který se dostává do arény MMO. Vstupním lístkem má být sci-fi RPG Stellar Dawn.

Reklama

Titul se připravuje na příští rok a Jagex říká, že nabídne hráčům poutavé sci-fi příběhy a bohatou nabídku herních stylů. Prozkoumáme daleké futuristické světy a neznámá prostředí, každé z nichž nabídne unikátní příběhové pozadí. No kdo by to nebral?

„Stellar Dawn je největším počinem studia a všichni jsme velmi natěšeni na finální etapy vývoje,“ řekl Mark Gerhard, šéf Jagex. „Jsme velmi rádi, jak se nám povedlo vše v titulu skloubit dohromady. Tým citlivě spojil obsah, design a technologii a představuje poutavý a dlouhodobý herní zážitek, pro který jsme známí. Před vydáním se toho příští rok dozvíte mnohem, mnohem více na oficiálních stránkách StellarDawn.

MMORPG Stellar Dawn se dočkáme na PC a Macu a bude hratelné přes online servery Jagexu. Registrační model zatím nebyl kompletně připraven, více informací se tak snad dostaví co nevidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama