Množství obrazových materiálů z Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex Novinka Množství obrazových materiálů z Deus Ex: Mankind Divided

Množství obrazových materiálů z Deus Ex: Mankind Divided

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Tvůrci nového Deus Ex prostřednictvím oficiálního webu zveřejnili množství artworků a screenshotů. Některé jsou zcela nové, jiné nyní vyšly oficiální cestou, tudíž jsou k dispozici v pořádném rozlišení.

Reklama

Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided v průběhu dnešního dne značně rozšířili obrazovou galerii na oficiálním webu hry, díky čemuž máme k dispozici řadu nových obrázků, především artworků lokací, postav a augmentací.

V této novince ale najdete i screenshoty, které jste mohli vidět dříve. Pokud zapátráte v naší galerii, určitě je najdete, ale teprve nyní máme mnoho z nich k dispozici v pořádném rozlišení, takže bude moudré na ně upozornit znovu, když jsou konečně v řádné kvalitě.

Všimněte si, že některé koncepty lokací postrádají zlatavý nádech tolik charakteristický pro Human Revolution. Některé mají dokonce tak namodralý tón, že připomínají spíše artworky původního Deus Ex z roku 2000.

Je tedy možné, že se Mankind Divided od vizuálního stylu Human Revolution částečně oprostí, ačkoliv je zjevné, že pokud k nějaké změně z hlediska vizuálu opravdu dojde, bude vážně jen částečná.

Když už je řeč o původním Deus Ex, za zmínku stojí i nové video zaměřené právě na tuto legendu. Pokud máte hodinu času a nevíte co s ní, můžete se podívat na průchod hrou doprovázený komentářem otce série Warrena Spectora a dalších dvou vývojářů.

Let's Play původního Deus Ex s jeho tvůrci

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama