Mocap test z Deus Ex: Mankind Divided překvapí
Deus Ex Novinka Mocap test z Deus Ex: Mankind Divided překvapí

Mocap test z Deus Ex: Mankind Divided překvapí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Trochu netradiční ukázka motion capture pro Adama Jensena. Také bylo potvrzeno, že hru uvidíme na E3. <strong>+ starší artwork</strong>

Reklama

Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided včera večer vydali povedené video, ve kterém se dohaduje dabér Adama Jensenem s art directorem studia Eidos Montreal. Pokud máte na YouTube aktivované poznámky, vývoj dialogu můžete směřovat podle vašich voleb a tyto volby vedou nejen k zajímavým scénám, ale také ke dvěma novým QR kódům, které můžete naskenovat za pomoci aplikace Deus Ex Universe.

Jeden kód odhalí plakát, který stejně jako video potvrzuje, že nové Deus Ex uvidíme na E3. Dá se očekávat, že Mankind Divided bude ozdobou konference Square Enix, je ale možné, že se hra objeví i na PC Gaming Show. I tam má Square Enix něco ukázat a s ohledem na záštitu akce společností AMD bychom se mohli dočkat třeba ukázky TressFX 3.0 v prostředí Mankind Divided. To jsou ale spíše naše dohady.

Druhý kód objeví ještě zajímavější video, které ukazuje test z motion capture pro Adama Jensena. Jak se můžete přesvědčit, není to tak úplně běžná ukázka.

Záběry nicméně nejsou tak překvapivé, koneckonců fakt, že je Adam Jensen rozený tanečník, odhalilo pár let staré fanouškovské video z Human Revolution. Na toto video dokonce vývojáři odkazovali v jejich komentáři doprovázejícím Director's Cut edici hry.

Nesmíme zapomenout ani na starší artwork, který lze také získat s pomocí aplikace Deux Universe. Obrázek je k vidění delší dobu, dosud jsme ale neměli příležitost k jeho vydání, takže to nyní můžeme napravit. Na artworku je k vidění muž jménem Ivan Berk, který byl jednou z klíčových postav nedávno vydaného traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama