Mód Danger Zone v Counter-Strike: Global Offensive rozšířila nová mapa
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Mód Danger Zone v Counter-Strike: Global Offensive rozšířila nová mapa

Mód Danger Zone v Counter-Strike: Global Offensive rozšířila nová mapa

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Studio Valve se navíc v případě několika nových herních prvků inspirovalo u Apex Legends.

Reklama

Když se začne mluvit o populárních battle royale počinech, asi málokdo zmíní jako první Danger Zone, loni uvedený mód pro Counter-Strike: Global Offensive, který nabízí poněkud skromnější zpracování stále populárního subžánru. Studio Valve se o něj však stále stará, jak dokazuje nejnovější aktualizace, jež přinesla hlavně novou mapu, Sirocco. I tentokrát se ocitnete na ostrově, ale zatímco původní mapa Blacksite je zasazená spíše do zalesněného prostředí, Sirocco je o poznání vyprahlejší a na několika místech může připomínat klasické mapy de_dust a de_dust2.

Danger Zone dále obohatily nové herní prvky, přičemž v případě některých z nich nemůže být pochyb o tom, že se ve Valve inspirovali jedním z aktuálních favoritů v žánru battle royale, tedy Apex Legends od studia Respawn Entertainment (který shodou okolností také pohání Source engine). Jedná se třeba o systém pingování nebo možnost respawnu v případě, že hrajete v partě se spoluhráči. Pokud je někdo z party dosud naživu a vás někdo dostane, lze absolvovat respawn, přičemž se můžete objevit na místě vašeho skonu nebo kdekoliv jinde na mapě.

Před začátkem zápasu si navíc můžete nově zvolit startovní perk, díky němuž není problém si hraní trochu přizpůsobit. Mimo jiné tak lze začít hru s některými starými i novými předměty, zahrnujícími třeba boty ExoJump Boots. Díky nim můžete vyskočit na jinak nepřístupná místa nebo dosáhnout vyšší rychlosti. Novinkou jsou také miny Bump Mines, s nimiž vystřelíte nepřítele nebo i vaši postavu do vzduchu.

Další předměty přibudou časem a čítají třeba balistický štít, ovladatelný dron nebo bonusové peníze za pečlivý průzkum mapy či shoz bomb. Ve Valve nicméně poupravili i některé stávající herní prvky. Zbraně, které najdete na mapě, tak nově obsahují mnohem více munice, zatímco tablety naprosto přesně ukazují umístění nejbližší velké krabice se zbraněmi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama