Modern Warfare 3 doména odkazuje na Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka Modern Warfare 3 doména odkazuje na Battlefield 3

Modern Warfare 3 doména odkazuje na Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

59

EA dali jasně najevo, že chtějí Call of Duty podříznout hrdlo. S Battlefield 3 jdou proti Modern Warfare 3 a dnes nejspíš začali se špinavými triky.

Reklama

Internetová adresa www.modernwarfare3.com byla automaticky přesměrovaná na www.battlefield.com/battlefield3, což je oficiální stránka Electronic Arts pro nadcházející válečnou akci Battlefield 3.

Většina novinářů a fanoušků předpokládala, že EA začali se špinavými triky a doménu si schválně koupili, ale ejhle. Ve skutečnosti je to asi úplně jinak. Nejde o součást kampaně EA. Doména modernwarfare3.com patří někomu úplně jinému, přičemž Google cache odhalil, že předešlá verze stránek obsahovala kompletní teaser Modern Warfare 3 a následující text:

"Blbost jménem Modern Warfare 3 vyjde 8. listopadu 2011. Jde o nejnafoukanější first-person akční sérii všech dob, která kopíruje a pokračuje v příběhu Call of Duty: Modern Warfare 2. Podívejte se na E3 2011 demo a bude vám jasné, že jde o selhání. MW3 vychází na Xbox 360, PS3 a PC a pokud si hru předobjednáte získáte exkluzivní bonusy. To ale udělají pouze Modern Warfare 3 fanboys, kteří nevědí, že Battlefield 3 je lepší hrou."

Z výše zmíněného lze usoudit, že jde o pobouřeného fanouška, který sérii Call of Duty nemusí a podporuje konkurenční Battlefield 3. Ovšem, může se jednat i o rafinovaný tah společnosti Electronic Arts.

Je zajímavé, že společnost Activision koupila nejrůznější domény související s Modern Warfare 3. Tak proč nevlastní www.modernwarfare3.com?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama