Mody do Counter-Strike 1.6.
Blogy čtenářů Článek Mody do Counter-Strike 1.6.

Mody do Counter-Strike 1.6.

Takže můj další článek nebude recenze.nýbrž spíše popis jednotlivých modů.A to modů do hry s největší moderskou základnou.Conuter Strike…

Reklama

Takže můj další článek nebude recenze.nýbrž spíše popis jednotlivých modů.A to modů do hry s největší moderskou základnou.Conuter Strike 16..Představíme si ty nejznámější mody a nejhranější mody.

 

 

Co to je Counter Strike

Tuším,že Counter-Strike znáte,přesto malé představení.Counter Strike,(od ted Cs) je hra z pohledu první osoby vyvinutá jako modifikace k hře Half-Life společností Valve Corporation.Základní je verze 1.5.,ale dnes nejhranější a nejmodifikovanější je verze 1.6. Dále existuje verze Condition Zero,což je verze 1.6. s implentovaným singleplayerem a verze Source,která běží na novém enginu a ted k modům.

 

Classic

Základním modem,který byl vytvořen Valve je mod Classic.Jedná se o klasickou válku Ct(Counter terrorist) a T(Terrorist).Hraje se na známých mapách,jako je Assault nebo Dust 2. Classic se dělí na pár menších modů podle cíle hry,které jsou například položit bombu nebo zachránit rukojmí.Zbraně obdržíte v obchodu a peníze získate za plnění cílů a zabíjení protihráču.Nejhranější verze.

Aim/Awp/Fy

Jsou to tři mody harné na velice malých mapaách k docílení rychlé hry.V modu Aim nacházíze zbraně na zemi.Obyčejně jsou zde tři typy zbraní.A to jedna pro Ct,jedna pro t a jedna nebo dvě zbraně se zaměřováním. V modu Awp se hraje pouze se zbranmi se zaměřováním(snipy) a to opět na velice malých mapách,kde jsou tyto zbarně velice smrtící.U obou map jde o procvičení skillu s příslušnými zbraněmi.V modu Fy se objevíme na místě,kde jsou po zemi všechno možné typy zbraní a vaším cílem je zničit protivníkův tým

 

GunGame

Jedná se o velice jednoduchý mod,jenž se nehraje na rozlehlých mapách.Začínáte se slabou zbraní a cílem je získávat silnější,což se děje zabíjením ostatních hráčů.Prochízíte řetězcem zbraní.Při posledním levelu dostanete pouze nůž a vaším ukolem ja zabít hráče s pomocí nože.Nůž máte k dispozici po celý čas hry a pokud jím někoho zabijete,ukradnete mu level.On o level klesne a vy stoupnete.Jednoduché,že?

 

Warcraft 3

Jedná se o mod,kde hráči využívají schopnosti hrdinů z hry Warcraft 3 Reign of Cahos a ze hry Warcraft 3 :Frozen Throne.Zabíjením hráču získáváte expy,které vám při určitém počtu darují level.Při novém levlu dostanete skill bod,který vložíte do vlastnosti.A tak to jde pořád dokole.Velice podobný je mod Superhero.Oba dva mody se hrají na klasických mapách

Jump

Jedná se o mo,kde není ukolem zabijet,ale kde pomocí svých schopností skáčete z místa na místo a sanžíte se doběhnout nejrychlejc.Kdo doběhne první,vyhrál.

Zombie

Klasický zombie mod.Jde o to,že jeden hráč je na začátku kola zombie a jeho ukolem je nakazit ostatní hráče.Zombie má mnoho typů a každý má jiné herní vlastnosti.Hrajou se i verze,třeba Nemesis-Super zombie proti zbytku atd.

Paintball

Hraje se na klasických mapách s použitím zbraní na paintball.Zbran zabíjí na jednu ránu a při zabití hráče dostáváte v příštím kole granat.Jeden z nejzábavnějších modů vůbec,teda aspon podle mně.

Hide N Seek

Jedna se vlastně o schovku.T mají určitý čas na schování a po jeho uplynutí je mají Ct najít a zabít.K střídání stran dochází po vítěztví T.

 

 

Deathrun

Jedná se o mapy založené na jumpech.Je zde terorista,který spouští pasti a Ct ,kteří se přes ně mají dostat.Na konci čeká na Ct sladká odměna v podobě zbraní,kterými zabijí teroristu.

Predator

V tomto modu je neviditelný predátor ozbrojený pouze nožem a jeho ukolem je zabit ostatni.Pokud se zviditelní,dostane ještě snipu.Hlavní,ale je,že je přece trochu vidět a zažil jsem málo her,kde by vyhrál predátor.Podle mně hodně nevyvážený mod.

Jail

V tomto módu jsou vězni(T) a bachaři(CT), bachaři dávají rozkazy a zabijí neposlušné vězně, vězni se snaží zabít bachaře do určitého času, hraje se na speciálně vytvořených mapách.

Tak to je asi všechno.Zatím ahoj.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama