Monster Energy Supercross 3
Novinka Monster Energy Supercross 3

Monster Energy Supercross 3

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Ohlášen další americký motokros, tentokrát i s kooperací.

Reklama

Prozatím dvoudílná série Monster Energy Supercross je odbočkou starší řady MXGP, která doposud nabídla 6 dílů, přičemž naposledy to byl nepovedený MXGP 19 (naše recenze 4/10). Monster Energy Supercross je ale kupodivu kvalitnějším produktem a jistý posun vpřed byl z posledního titulu Monster Energy Supercross 2 jasně patrný. Je to rozhodně nejlepší motokrosová hra od Milestone (naše recenze 7/10).

MXGP je oficiální hra mistrovství světa v motokrosu FIM MX, zatímco Monster Energy Supercross se věnuje pouze americkému halovému šampionátu, takže po stránce rozmanitosti tratí je na tom o něco hůře, nicméně kromě tohoto je poslední díl již velmi dobrou a poctivou hrou. A na to všechno chce navázat připravovaný třetí díl Monster Energy Supercross 3, který dodržuje tu každoroční periodicitu: datum vydání je 4. února 2020.

 

Monster Energy Supercross 3

 

Jelikož hra vyjde zkraje příštího roku, tak bude pokrývat skutečnou sezónu 2019. Takže pěkně naváže na Monster Energy Supercross 2, který zobrazuje předchozí 2018. Nová hra vyjde postupně na celou řadu platforem od PC přes PS4, Switch, X1 až po Google Stadia. Velkou novinkou bude možnost v kariéře závodit za jeden z reálných týmů, doposud to šlo výhradně za váš vlastní. Již známý editor tratí půjde využít do režimu vlastního turnaje, takže si postahujete či navrhnete tratě a postavíte si z nich vlastní šampionát.

Tréninkový areál Compound bude znovu rozšířen a pouze na něm si budete moci zajezdit a zazávodit s ostatními hráči v kooperaci. Počet účastníků a jestli to bude možné i lokálně, to je zatím ve hvězdách. Počítám ale, že to bude možné jen online. Poprvé si budete moci navrhnout také ženskou jezdkyni a hra také obdrží podporu dedikovaných serverů.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=77&v=AhVPmfg6w-o[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama